De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout zoekt enthousiaste vrijwilligers om de inwoners van Geel, Laakdal en Meerhout te informeren over een betere beveiliging van hun woning. Als veiligheidsvrijwilliger diefstalpreventie volg je eerst de opleiding ‘Diefstalpreventief adviseur’. Na deze opleiding ga je bij onze inwoners, op hun vraag, op huisbezoek en bekijk je de zwakke en inbraakgevoelige punten van hun woning. Je adviseert de bewoners hoe ze hun woning beter kunnen beveiligen tegen een inbraak. Je ontvangt hiervoor een kleine onkostenvergoeding.

Iets voor jou?

Ben jij bereid om je belangeloos in te zetten? Heb je interesse voor inbraakpreventie? Kan jij je tijdens de dag en 's avonds regelmatig vrijmaken? Ben jij bereid om een opleiding 'Diefstalpreventief adviseur’ te volgen? Heb jij eventueel technische kennis? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Infovergadering

Op 12 juni om 19 uur, is er in het veiligheidshuis Ter Stokt, Stelenseweg 92 in  Geel een informatievergadering. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Graag vooraf inschrijven bij onderstaande contactpersoon.